Sunday, February 26, 2012

Az evolúció csúcsán

Megintcsak a másik blogomból teszek be ide egy írást, mert ide is kapcsolódik. :)

(Eredetileg csupán egy link volt itt, ami erre a forrásra mutatott.) Ma reggel, kávézáskor megállapítottuk, hogy HIBÁS az általánosan elfogadott evolúcióelmélet! Ha nem hiszed, mindjárt bebizonyítom!


Hibás a feltevés, miszerint az ember alkotná az evolúciós "piramis" csúcsát! Brit(anniában élő magyar) tudósok (értsd: mi - a szerk.) bebizonyították, hogy a faj-fejlődés csúcsán a CSIGA található!
Empirikus módszerrel, teljesen véletlenül jöttünk rá, miközben megfigyeltük a történéseket egy ki nem hirdetett kísérletünkben.
Reggel ugyanis, az egyik csésze kávé tetején, amikor beleraktuk a cukrot és a tejet, először egy vízimadár és egy hal rajzolódott ki. A másik csészében egy medvére és macskára is emlékeztető fejű béka rajzolódott ki, az egyszerűség kedvéért nevezzük most macskabékának. Ilyen állatot nem ismer jelenlegi Földi berendezkedésünk, de nagyon is elképzelhető, hogy létrejöhetett volna ilyen is az évmilliók során, ha a természet erre is gondol, bár ugye nem gondolt. De gondolhatott volna!

Azonban mindkettő csigává fejlődött, amikor megkevertük a kávét.

Ez nagyon fontos is egyben, mert egyúttal azt is bebizonyítja, hogy igenis létezik a fajok közötti keveredés is, továbbá azt is engedi sejtetni, hogy a fejlődésben rendkívül fontos szerepet kap a koffein, illetve az azt hordozó anyag, a KÁVÉ!
Már készülnek tudósaink szélesebb körben történő publikációkra és felfedezéseiknek a nagy tömegekkel történő megismertetésére.

Képek nem készültek, tessék mindenkinek jól elképzelni!

Hát ennyi.
'csánat, 'nézést!

No comments:

Post a Comment

Minden kommentárt szívesen látok, olvasok, s ahogy időm engedi és amennyiben szükséges, megválaszolok.